Alutrack-slip för alla båtar

Vi erbjuder lättanvändbara och långvariga båtslip för varje strand. På de här nätsidorna hittar du information om båtslip för så väl stora som små båtar. Vi levererar till alla Nordiska länder.


ta kontakt

Alutrack-slip för alla båtar

Vi erbjuder lättanvändbara och långvariga båtslip för varje strand. På de här nätsidorna hittar du information om båtslip för så väl stora som små båtar. Vi levererar till alla Nordiska länder.

ta kontakt

Alutrack-slip för alla båtar

Vi erbjuder lättanvändbara och långvariga båtslip för varje strand. På de här nätsidorna hittar du information om båtslip för så väl stora som små båtar. Vi levererar till alla Nordiska länder.

Ta kontakt

Vänligen notera att du måste godkänna cookie-policy för att kunna titta på videon.

Alutrack-båtslip är av högsta kvalitet

Våra slip är lämpliga för alla båtägare och vårt motto kan sammanfattas på följande sätt:

Laivakuvake

Produktens mångsidighet

Slipen tillverkas alltid enligt kundens behov och önskemål, med tanke på den specifika båten och stranden. Enstaka slip byggs av 5m och 2,35m skenelement. Skenskarvarna möjliggör en ungefär 10° vinkling av slipen så att de kan bättre anpassas till terrängen. Med en standardvinsch kan slipen vara 30m i längd. Genom att byta modell på vinschen kan en upp till 50m helhet byggas. Slipen är mångsidigt justerbara, i stil med en byggsats. Då du till exempel byter till en större båt behöver du inte förnya hela slipen, endast byta ut kälken mot en med större bärförmåga.

Laadukkuutta kuvastava mitali

Kvalitet

Våra slip är producerade i Finland till 100%. Som material använder vi s.k. havsaluminium som tillämpar sig väl för användning i både söt- och saltvatten. Fästbultar, axlar och andra liknande delar är gjorda av syrafast stål. Våra vinschar är tillverkade i USA och fjärrkontrollerna i Tyskland. Även kälkdäcken är tillverkade i Tyskland.


Slipens alla delar har valts med tanke på hög kvalitet i strävan efter långvariga lösningar till båtdockning. I all vår verksamhet är målet alltid 100% kundnöjdhet.

Ruorikuvake

Lättanvändbarhet

Vi levererar monteringsfärdiga slip direkt till den önskade adressen i ändan av vilken som helst bilväg i hela Finland. Slipen levereras alltid i delar och monteras i egen strand. Monteringsinstruktionerna som levereras med slipen försäkrar att monteringen av slipen går enkelt och bekvämt. Aluminium är lätt och därför väger t.ex. en 20m lång slip med elvinsch endast ca. 130kg. Även den tyngsta enskilda delen väger betydligt under 20kg.

Storslip

Storslip

Storslip passar för aningen större båtar, med sin bärkapacitet på upp till 3300kg. Slipkälkens rörprofil är kvadratisk, vilket uppnår en högre lastkapacitet än användning av ett runt rör.

En plåtbåt på lättslip

Lättslip

Lättslip är avsedda för båtar med en totalvikt på högst 900kg. Slipkälkens rörprofil är rund.

En bild från skärgården

Vanliga frågor

Hurudan båtslip passar mig? Hurudant underhåll kräver båtslipen och var hittar jag reservdelar? Här hittar du svar på dom vanligaste frågorna.

Vattenskoter i aluminium slip

Galleri

I galleriet hittar du exempel på olika sorts båtslip i användning. Slipen skräddarsys så att de är lämpliga för alla individuella förhållanden, och bilderna visar till hur mångsidiga förhållanden Alutracks slip passar.

Alutrack-slip gör båtlivet lättare

 Alutrack-slip är utveckalde i Finland. Dessa lätta, användarvänliga och praktiska båtslip i aluminium är gjorda för fritidsbåtar och passar så gott strand som strand.


Tack vare slipen är båten skyddad från stormar och förändringar i vattennivån. När båten vilar säkert i kajen är botten av båten också lätt att hålla ren, vilket gör att det finns inget behov av att använda giftiga färger. Slipen är också väl lämpad för båtunderhåll och vinterdockning.


Slipen byggs av 5 m och / eller 2,35 m långa skenelement, på vilka en kälke går. Båten körs på kälken, varefter kälken dras längs skenorna till stranden.


Till Alutrack-slipen tillhör alltid en 12V elvinsch i hög kvalitet och en fjärrkontroll som gör det enkelt att styra vinschen från båten.


Slipen anpassas alltid till kundens strand. Hänsyn tas till strandens lutning, terrängens former och jordmånen (berg, sten, sand, vass). Dessutom måste båtens totalvikt samt längd och bredd tas i beaktande.

Vanliga frågor
Förstorningsglas ikon

Strandgranskning

Ifall du funderar över tillämpligheten av slipen i din strand, kan du beställa en strandgranskning av oss. Under strandgranskningen går vi tillsammans igenom hur och var slipen bör monteras. Granskningen är totalt kostnadsfri och förbinder inte till något.

installations ikon

Installationstjänst

Det är även möjligt att beställa Alutrack-slip färdigmonterade och redo för att tas i bruk. Vi ger gärna tips och råd för i användningen av slipen.

Miljövänlig ikon

Miljövänlighet

Då båten är regelbundet dockad, hinner botten på båten inte bli slemmig och havstulpanerna hinner inte fästa sig. Behovet av att tvätta båtbotten reduceras betydligt och botten behöv inte behandlas med giftfärg. Det är även lätt att tvätta båten då den står på slipen utan att all tvättvatten rinner rakt i vattnet. Som material är aluminium hållbart och långvarigt. Då slipen når slutet av sin livslängd kan alla delar återvinnas.

Båtslip i hög kvalitet till alla stränder. Bekanta dig med våra produkter och gör en beställning eller offertförfrågan!

Ta kontakt