En liten båtslip för lätta båtar och vattenskotrar

Alutracks mindre båtslip är lämplig för små eller lätta båtar samt vattenskotrar. Med hjälp av en slip i rostfritt stål är det enkelt att bogsera en båt eller vattenskoter in till land. Du kan få både båtslipar samt deras tillbehör levererat inom hela Norden av oss. Vi berättar gärna mer - hör av dig och gör dig redo för båtsäsongen med förstklassiga hjälpmedel!

Kontaktuppgifter

Liten båtslip

År 2022 nyhet är Alutracks lilla båtslip för små och/eller lätta båtar och vattenskotrar.

 

Den lilla båtslipen är lämplig för en båt eller vattenskoter med en totalvikt på upp till 400 kg. Släden bogseras upp på båtslipen med en WARN borrvinsch med en dragkapacitet på 337 kg. En liten båtslip kan vara upp till 11,75 m lång (5 * 2,35 m).

 

Funktionsprincipen för en liten båtslip är densamma som för Alutracks större båtslipar - båten eller vattenskotern körs upp på en släde, varefter släden bogseras längs rälsen till stranden.

 

Borrvinschen drivs med en vanlig borrmaskin med ett vridmoment på minst 4 Nm. Borren ingår inte i leveransen.

 

Vinschen är lätt och portabel samt lätt att ta loss från sin monteringsbas och kan även användas för andra uppgifter som kräver dragkraft.

Installation av en liten båtslip

Det är enkelt att installera båtslipar vid stranden. Du kan bekanta dig med installationsanvisningarna för stora båtslipar här (PDF). Kolla även in våra  vanligaste ställda frågor. Vi berättar mer vid behov – ta kontakt!

Fördelar med lätta båtslipar

laivakuvake

Passande för lätta båtar och vattenskotrar

Har du någonsin funderat på hur du får en lätt båt eller vattenskoter till land utan större ansträngning? Den lilla båtslipen är perfekt för detta ändamål. Du kan bogsera en båt eller vattenskoter som väger upp till 400 kg.

asennuskuvake

Hand- eller elvinsch

Vi säljer små båtslipar med både hand- och elvinschar. Det finns även tillbehör som gör det enkelt att anpassa båtslipen till en passande storlek för stranden.

Suojauskuvake

Skydda botten

Med hjälp av båtslipen kan du bogsera en lätt båt eller vattenskoter till stranden försiktigt och utan att skada botten. Botten är också lätt att rengöra efter att det bogserats med en båtslip. Detta kommer att säkerställa att du kan njuta bekymmersfritt av ditt fritidsintresse under hela säsongen.

Ympäristöystävällisyyttä kuvastava kuvake

Inhemsk kvalitet

Alla våra båtslipar är tillverkade i Finland. Vinschar och tillbehör kommer från noggrant utvalda partners. Detta gör att vi kan säkerställa att våra produkter håller hög kvalitet och håller länge.