Pieni venetelakka kevyille veneille ja vesijeteille

Alutrackin pieni venetelakka sopii pienille tai kevyille veneille sekä vesijeteille. Ruostumattoman telakan avulla veneen tai vesijetin vetäminen rantaan onnistuu vaivattomasti. Saat meiltä telakoiden ja niiden lisäosien toimitukset kaikkialle Pohjoismaihin. Kerromme mielellämme lisää – ota yhteyttä ja varaudu veneilykauteen ensiluokkaisilla apuvälineillä!

Yhteystiedot

Pieni venetelakka

Vuoden 2022 uutuus on pienille ja/tai kevyille veneille sekä vesijeteille tarkoitettu Alutrackin pieni venetelakka.


Pieni venetelakka soveltuu veneelle tai vesijetille, jonka kokonaispaino on enintään 400 kg. Kelkka vedetään telakalle WARN-porakonevinssillä, jonka vetokyky on 337 kg. Pieni venetelakka voi olla pituudeltaan enintään 11,75 m (5 * 2,35 m).


Pienen venetelakan toimintaperiaate on sama kuin Alutrackin suuremmilla venetelakoillakin – vene tai jetti ajetaan kelkan päälle, jonka jälkeen kelkka vedetään kiskoja pitkin rantaan.

Porakonevinssiä käytetään tavallisella porakoneella, jonka vääntömomentti on vähintään 4 Nm. Porakone ei sisälly toimitukseen.

 

Vinssi on kevyt ja kannettava sekä helposti irrotettavissa kiinnitysalustastaan ja käytettävissä myös muihin vetoapua vaativiin tehtäviin.

Pienen telakan asennus

Telakan asennus rantaan on helppoa. Voit tutustua aiheeseen suuren telakan asennusohjeen avulla. Löydät sen täältä (PDF). Tutustu myös usein kysyttyihin kysymyksiin. Tarvittaessa kerromme sinulle lisää – ota yhteyttä!

Kevyen telakan edut

laivakuvake

Sopiva kevyelle veneelle ja vesijetille

Oletko pohtinut, miten saisit kevyen veneen tai vesijetin rantaan ilman suuria ponnisteluita. Pieni venetelakka soveltuu erinomaisesti tähän tarkoitukseen. Vedät sillä maalle enintään 400 kg painavan veneen tai vesijetin.

asennuskuvake

Käsi- tai sähkövinssillä

Myymme pieniä venetelakoita sekä käsi- että sähkövinssillä. Tarjolla on myös lisätarvikkeita, jotka helpottavat telakan säätämistä sopivan kokoiseksi rantaan nähden.

Suojauskuvake

Suojaa pohjaa

Telakan avulla saat vedettyä kevyen veneen tai vesijetin rantaan hellävaraisesti ja pohjaa vaurioittamatta. Telakalla maahan vedetyn kulkupelin pohja on myös helppo puhdistaa. Näin varmistat sen, että pystyt nauttimaan harrastuksestasi huolettomasti koko kauden ajan.

Ympäristöystävällisyyttä kuvastava kuvake

Kotimaista laatua

Kaikki venetelakkamme on valmistettu Suomessa. Vinssit ja lisätarvikkeet tulevat tarkkaan valituilta kumppaneilta. Näin pystymme varmistamaan, että tuotteemme ovat laadukkaita ja kestävät käytössä pitkään.